MEDICINSKA INTYG

Hos Intygsläkaren erbjuder vi en omfattande tjänst för olika typer av medicinska intyg som inte finns listade på vår webbplats. Oavsett dina behov, kan vi hjälpa till att utfärda de intyg som krävs för olika ändamål.

Försäkringsintyg

Behöver du ett medicinskt intyg för din försäkring? Vi kan hjälpa till att utfärda intyg som behövs för olika typer av försäkringsärenden, inklusive livförsäkring och sjukförsäkring.

Intyg för Nattarbete

Om du arbetar natt och behöver ett medicinskt intyg för att bevisa att du är lämplig för nattarbete, kan vi hjälpa till med detta. Våra läkare utför de nödvändiga undersökningarna för att säkerställa din hälsa och arbetskapacitet. 

Intyg för Resevaccination

Ska du resa till ett land där speciella vaccinationer krävs? Vi kan utfärda intyg som bekräftar att du har fått de nödvändiga vaccinationerna, vilket är ett krav för inresa i vissa länder.


Kontakta Oss

Om du behöver något av ovanstående intyg, eller något annat medicinskt intyg som inte finns listat, är du välkommen att kontakta oss. Ring oss på 031 - 761 77 00 eller fyll i kontaktformuläret nedan, så hjälper vi dig vidare.


Medicinska Intyg

Intygsläkaren erbjuder en mängd olika medicinska intyg för dina specifika behov. Oavsett om du behöver ett försäkringsintyg, intyg för nattarbete eller resevaccination, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Intygsläkaren

Adress

Södra Allégatan 12

413 01, Göteborg

Mail
Telefon