Läkarintyg Adoption

Vid adoption är det ofta nödvändigt att skaffa ett intyg för att säkerställa att både adoptivföräldrarna och det adopterade barnet är i god hälsa. Ett av de vanligaste kraven är att genomföra tester för hiv och urinsticka. Denna process är av yttersta vikt för att säkerställa hälsan och välbefinnandet hos alla inblandade parter.

Vi på Intygsläkaren är här för att stödja er i denna process. Våra erfarna läkare är väl förtrogna med utfärdande av adoptionsintyg som inkluderar kraven för hiv- och urintester. Vi strävar efter att göra hela processen så smidig och effektiv som möjligt.

För att säkerställa att ni är väl förberedda för adoptionsprocessen, kom ihåg att ta med följande dokument och information när ni besöker oss:

  • Giltig legitimation
  • Eventuella specifika krav för adoptionsintyget
  • Beredskap att genomgå tester för hiv och urinsticka för att uppfylla de nödvändiga kraven för er adoptionsprocess.
  • Beredskap för att genomgå EKG.

  • Provtagning
  • Läkarundersökning
  • Kontakta oss för prisförslag
  • Kostnad för intyg är 1500kr
  • Provtagning kostar 800kr
 

Varför Behöver du Ett Läkarintyg Adoption?

Ett läkarintyg är nödvändigt för att säkerställa att du är medicinskt lämplig att adoptera ett barn. Detta intyg krävs av myndigheter och adoptionsbyråer för att säkerställa barnets säkerhet och välbefinnande.

Hur Får du Läkarintyg Adoption?

Att få ett läkarintyg för adoption hos Intygsläkaren är enkelt:

1. Boka en tid online eller via telefon: Vår bokningsprocess är snabb och enkel. Du kan välja en tid som passar dig bäst.

2. Kom till din bokade tid och genomför en medicinsk undersökning: Våra erfarna läkare kommer att genomföra en grundlig medicinsk undersökning för att säkerställa att du är redo att adoptera.

3. Få ditt intyg snabbt och smidigt: Efter undersökningen får du ditt läkarintyg utfärdat direkt, redo att användas för adoptionsprocessen.

Snabb och Enkel Process

Vi förstår att din tid är värdefull. Därför ser vi till att processen för att få ditt läkarintyg är snabb och problemfri. Vår process är utformad för att minimera väntetider och ge dig det intyg du behöver så snabbt som möjligt.

Körkortsintyg

Friskintyg / fit-for-fly

Fallskärmsintyg

Kontakta oss

Intygsläkaren

Adress

Södra Allégatan 12

413 01, Göteborg

Mail
Telefon