Läkarintyg fallskärm - Tandem

Hos Intygsläkaren förstår vi passionen och engagemanget som krävs för fallskärmshoppning. Därför erbjuder vi medicinska undersökningar för att utfärda fallskärmsintyg, vilket säkerställer att du uppfyller alla nödvändiga säkerhetskrav och kan njuta av din hoppning med fullständig trygghet.

Professionell Medicinsk Bedömning:

Vår medicinska personal genomför en grundlig hälsokontroll för att bedöma din fysiska kondition och säkerställa att du är i skick för att hoppa. Detta inkluderar utvärdering av hjärta och kärl, nervsystem, samt en noggrann kontroll av din syn och hörsel.

Flexibla Bokningsalternativ:

Vi vet att din tid är värdefull, därför erbjuder vi flexibla bokningstider, även på helger. Avbokning är möjlig upp till 24 timmar före ditt planerade besök.

Snabb Service:

Vi strävar efter att göra din erfarenhet så effektiv som möjligt. Intyget utfärdas direkt efter att din medicinska undersökning slutförts.

Klarhet och Stöd:

Vårt team står redo att svara på alla dina frågor och ge dig den information du behöver inför din medicinska bedömning.

Vi på Intygsläkaren är här för att stödja dig i din fallskärmshoppning. Vår målsättning är att erbjuda en trygg och smidig process så att du kan fokusera på det som verkligen räknas – din passion och din säkerhet.

Vad Behöver jag Ta med Mig?

För att din undersökning ska gå så smidigt som möjligt, se till att ta med följande:

- Medicinlista
- Giltig legitimation
- Glasögon/linser samt recept från optiker
- Skriv ut ditt intyg och fyll i din hälsodeklaration innan besöket

  • Finns tillgängliga tider på helgen
  • Syntest ingår
  • 1800 kr
  • Avbokning möjlig 24h innan planerat besök
  • Uteblivet besök debiteras
 

Varför Behöver du Ett Läkarintyg fallskärm?

Ett fallskärmsintyg är nödvändigt för att säkerställa att du är i tillräckligt god hälsa för att genomföra ett fallskärmshopp. Detta intyg krävs av de flesta fallskärmsklubbar och arrangörer för att minimera riskerna och säkerställa din och andras säkerhet under hoppet.

Hur Får du Ett Fallskärmsintyg?

Att få ett fallskärmsintyg hos Intygsläkaren är enkelt och smidigt:

1. Boka en tid online eller via telefon: Vår bokningsprocess är snabb och enkel. Du kan välja en tid som passar dig bäst.

2. Kom till din bokade tid och genomför en medicinsk undersökning: Våra erfarna läkare genomför en grundlig medicinsk undersökning för att säkerställa att du är redo att hoppa.

3. Få ditt intyg snabbt och smidigt: Efter undersökningen får du ditt fallskärmsintyg utfärdat direkt, redo att användas för ditt hopp.

Sjöfolksintyg

Adoptionsintyg

Arbete i utlandet

Kontakta oss

Intygsläkaren

 
Adress

Södra Allégatan 12

413 01, Göteborg

Mail
Telefon