Kontakta oss

Du kan nå oss via telefon, mail eller besök vår mottagning. Önskar du boka tid är det enklast att boka tid online. För övriga frågor om intyg, provsvar eller andra ärenden, så kan du använda formuläret nedan. 

Om OSS - Intygsläkaren

Välkommen till Intygsläkaren, din pålitliga partner för alla typer av medicinska intyg. Vi är specialiserade på att tillhandahålla snabb och professionell service för att hjälpa dig att få de intyg du behöver för olika ändamål. Oavsett om det gäller försäkringsintyg, intyg för nattarbete, resevaccination eller andra specifika medicinska intyg, är Intygsläkaren här för att hjälpa dig.

På Intygsläkaren är vi stolta över vår erfarenhet och expertis. Vårt team av kvalificerade läkare och specialister arbetar noggrant för att säkerställa att varje intyg utfärdas med högsta noggrannhet och professionalism. Vi förstår vikten av att ha korrekta och giltiga intyg, och därför strävar vi alltid efter att erbjuda den bästa möjliga servicen till våra patienter.

Intygsläkaren är känd för sin tillgänglighet och sitt engagemang för patienternas välbefinnande. Vi erbjuder flexibla bokningstider och snabb hantering av dina ärenden, så att du kan få ditt intyg utan onödiga förseningar. Vårt mål är att göra processen så smidig och stressfri som möjligt för dig.

Vi på Intygsläkaren strävar efter att vara den ledande leverantören av medicinska intyg i regionen. Genom att kontinuerligt förbättra våra tjänster och hålla oss uppdaterade med de senaste medicinska riktlinjerna, säkerställer vi att våra patienter alltid får den bästa vården.

Tack för att du valde Intygsläkaren. Om du har några frågor eller behöver boka en tid för ett medicinskt intyg, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig varje steg på vägen.

Öppettider

Måndag - Fredag: Tidsbokning enbartLördag: 09:00 - 13:00
Söndag: Stängt 

Kontakta oss

Adress

Södra Allegatan 12

413 01, Göteborg

Sverige

Mail
Telefon